Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2011 10:18 - Направете си САМИ енергиен щит за защита
Автор: mlively Категория: Новини   
Прочетен: 9627 Коментари: 0 Гласове:
13

Последна промяна: 29.05.2011 21:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


      Този ефективен метод се препоръчва от окултните учения.Човек трябва мислено да обкръжи себе си с енергиен щит или сфера. Колкото по-богато и голямо е въображението ви , колкото по-спокойни и уверени сте в момента на сътворението, толкова по-ефективен и успешен ще бъде резултатът ви .

      Възползвайте се от силите на чувствата, визуализацията ,вярата и мисълта ви, които са могъщи! 

      Представете си как формирате енергийна топка ,която да извира вътре от вас, до сърцето ви.Вложете колкото се може повече енергия в нея. Почувствайте я. Почувствайте как пулсира и трепти. Вие решавате всичко за нея и имате пълен контрол. Изберете какъв цвят да бъде - повечето хора си я представят като цвета на слънцето ,и това не е случайно. Изберете също на какво разстояние да се разшири около вас
( например 1 м. радиус или 2 м. , повече, по - малко, колкото искате! )  
      Почувствайте  как тя ви обгръща и покрива.Почувствайте топлината и спокойствието - сега вие сте закриляни и защитени. Трябва да решите и да кажете от какво искате да ви предпазва ( негативна енергия, черна магия, енергийни вампири, духове,зли сили ..... - от каквото се страхувате и от каквото искате да бъдете предпазени ) Като за начало си изберете едно нещо. След време ще можете да разширявате вашия енергиен щит ,а също, ако искате да изграждате такъв и на хора около вас, или на такива от разстояние.
 
      Постоянно си представяйте как енергийни кръгове се въртят около вашата аура. Задавайки им мисловно задачата да са непроницаеми за всякакви външни намеси.Отделяйки по 5 -10 минути на ден на вашя щит ,не след дълго ще усетите разликата и чувството ,че сте по-силни и спокойни! 

      Няма по-добър щит от мисълта ,визуализирането и вярата !

      Винаги визуализирайте енергийното поле около себе си. Например като балон от енергия ,която се върти около вас, отблъсква и праща обратно атакуващите ви енергии.  
      Щитът ще действа, защото вие ще вярвате ,че действа ! 
     
      Може и мислено да си повтаряте ,че тялото ви е обвито в енергийна, непробиваема от външни сили обвивка ,която ви пази и закриля от всички възможни злини, които могат да ви навредят .Тази обвивка пази тялото ви цяло и невредимо. 
Потапяйки се в нея си представяйте ,че нищо не може да достигне до вас, защото вие сте обгърнати и защитени! 

      Имайте предвид , че защитната сила на енергийния кръг зависи от това колко енергия и вяра в неговото действие сте вложили при създаването му.Винаги визуализирайте себе си ВЪТРЕ , в създадения от вас енергиен щит ! 



Тагове:   енергиен щит,


Гласувай:
13



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mlively
Категория: Новини
Прочетен: 407742
Постинги: 27
Коментари: 73
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031